Què pots fer tu?

Què pots fer tu

Per tal de desenvolupar l’activitat de l’Associació i assolir els objectius plantejats, necessitem tota l’ajuda possible de persones, entitats o empreses que vulguin col.laborar amb aquest projecte: 

  • Fent-te soci 
  • Aportant idees 
  • Fent donacions

Col.laborant amb ASIA contribuireu a tirar endavant aquesta Associació, amb la finalitat de millorar la vida de les persones que pateixen incontinència anal i promoure la investigació d’aquest problema.

Faci ara una donació

Vostè és la raó de que puguem seguir fent coses, per a que ningú no hagi de passar per aquesta situació en solitud. Faci una donació a través de transf. bancària a aquest núm. de compte ES 63. 2100 3964 67 0200053490 o bé a través de PayPal fent click al botó.
Donar

Fes-te Soci

Nom (obligatori)

Cognom (obligatori)

NIF o NIE (obligatori)

Direcció (obligatori)

Població (obligatori)

C.P. (obligatori)

Província (obligatori)

Data de naixement (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Correu electrónic (obligatori)

Núm de compte (obligatori)

Núm IBAN (obligatori)

Quantitat (obligatori)
10€30€60€

Periodicitat (obligatori)
MensualTrimestralAnual

Acepto los terminos (obligatori)

L'Associació per a la Incontinència Anal (ASIA) li comunica que les seves dades personals passaran a formar part d’un fitxer automatitzat amb titularitat d'ASIA i seran tractades per l’entitat d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal tal i com s’estableix a l’article11.1 de la Llei Orgànica 15 /1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per exercitar els drets d’accés, impugnació, rectificació, cancel•lació o oposició de les seves dades, hauran de dirigir-se a través del correu electònic de l’Associació.
Nº registre Generalitat de Catalunya: 51478

captcha