1 JORNADA MULTIDISCIPLINAR en PATOLOGIA del SOL PÉLVIC

FEBRER

2019

Al saló d’actes de l’Hospital Universitari Sant Cecilio de Granada, va tenir lloc aquesta important Jornada, amb l’honor de ser convidades, per a poder presentar l’associació.
El primer dia de les jornades, vam poder fer la presentació de la nostra associació i com sempre la nostra presidenta Àngels Roca va explicar l’inici d’ASIA i quina és la nostra missió més important, treballar per i pel pacient. La nostra presidenta els va obrir les nostres portes, per tal d’ajudar-los en el que faci falta, al seu costat en aquesta presentació estava José Luis de Asgradin,de l’associació a Granada.

Continuem amb la detecció d’aquesta patologia en l’atenció primària, com a ponent la nostra benvolguda Dra. Yolanda Ribas del CST de Terrassa, va estar espectacular com sempre, la podem escoltar mil vegades, però cada vegada ens sorprèn amb el seu entusiasme, mil gràcies pel teu desplaçament Yolanda.

De l’Hospital universitari Sant Cecilio, vam estar acompanyades per les DrasMarisol Zurita, Cristina GonzalezMaría Macarena EismanMercedes Nogueras, i els Drs.Manuel Palomino iCarlos Garde. No podem més que, agrair totes les seves explicacions i diagnòstics… Sempre aprenent.

Per acabar la Dra. Arantxa Muñoz de la Mútua de Terrassa i membre del consell científic d’ASIA va estar explicant l’estimulació elèctrica, la Neuroestimulació del tibial posterior i la Neuromodulació de les arrels sacres, quedes embadalit amb les seves explicacions, Fantàstica . Gràcies Arantxa per confiar en nosaltres

Tot això es va poder fer amb col·laboració de Medtronic, com sempre recolzant el nostra treball. Gràcies.

 

 

Dra. Yolanda Ribas

Dra. Arantxa Muñoz i el Dr. Carlos Grande

Àngels Roca , Dra. Yolanda Rivas i Dra. Arantxa Muñoz

La nostra presidenta Àngels Roca en la presentació