7e CONGRES de COLOPROCTOLOGIA a BARCELONA.

FEBRER

2019

Els dies 14 i 15 de Febrer, vàrem assistir, com en altres edicions convidades pel Dr. Espin de l’Hospital Vall d’Hebron i el Dr. Biondo de l’Hospital de Bellvitge, a la 7a edició del Curs Actualització i Formació en Cirurgia Colorectal, a la seu de l’Hotel Crown Plaça Fira Centre de Barcelona. Agraïdes i contentes per tenir l’oportunitat de reunir-nos amb els millors Coloproctolegs d’Espanya i Europa.

Sempre aprenent i treballant per i pel pacient, dos dies de ponències, debats i fòrums de casos clínics.

La nostra intenció continua sent com sempre, el poder acostar-nos a tots els especialistes en Coloproctología, per tal mantenir el tracte més pròxim i amigable, explicant la importància de tenir-los al nostre costat.

Com cada any, hem sortit amb una grata satisfacció i amb nous projectes, gràcies, mil gràcies, per la vostra atenció i suport a la nostra feina.

 

Amb els Drs. Codina Hospital Josep Trueta, Fraccalvieri Hospital de Bellvitge i Enriquez Navascues de H.Universitario Donostia

Maite (ASIA), Dr. Fraccalvieri H. Bellvitge, Àngels Roca presidenta ASIA i Dr. de la Portilla de H. Universitari Virgen del Rocio.

Aquí amb el Dr. Marc Martí de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron

ASIA i el Dr. Franco Marinello i Dr. Vallribera, ambdós de l’hospital Universitari de la Vall d’Hebron.