1a Reunió de PACIENTS a MÚRCIA

MURCIA

FEBRER 2019

 

Gran rebuda per part del Dr. Muñoz en L’arribada a l’hospital, molt emocionats tots plegats per la gran quantitat de persones que acudeixen a la Primera Reunió de Pacients de la Regió de Múrcia, celebrada a l’hospital General Universitari Reina Sofia.

Una trobada molt emotiva, vàrem tenir-hi de tot, plors, riures, emocions… en explicar els pacients, un a un, els seus problemes, inquietuds i expectatives amb la Incontinència Fecal.

Va estar tot molt emocionant en veure les persones que interactuaven els uns amb els altres per primera vegada, com empatitzaven i ja es recolzaven en tota aquesta patologia que junts comparteixen.

Aquest és l’objectiu bàsic d’ASIA que les reunions de pacients serveixin per fer evident la realitat, que NO ESTAN SOLS, que som molts amb I.F. com ells i que som una munió de gent i que entre tots ens ajudem i evidentment ens entenem… una jornada fantàstica.

Conclusió: tenim una nova família a Múrcia, una gran família i aquí estem i estarem per ajudar en tot el que estigui a les nostres mans.

Abans d’acabar la reunió, el Dr. Muñoz  de l’Hospital Reina Sofia de Madrid va estar amb nosaltres per donar un cop de mà en les preguntes mèdiques per part dels assistents… fins i tot ell també es va emocionar en escoltar els testimonis i contestar les preguntes, gràcies, gràcies mil gràcies per obrir-nós  i poder ajudar-nos mútuament.

Fins molt aviat.

El Dr. Muñoz en la seva intervenció al costat de la presidenta d’ASIA Àngels roca

La gran família de Múrcia

A punt d’entrar al Reina Sofia

Escoltant amb atenció i interès.