JORNADA de la DISFUNCIOINTESTINAL amb COLOPLAST

MADRID

FEBRER 2019

2a jornada Científica patrocinada per Coloplast sobre la Disfunció Intestinal, a l’emblemàtic recinte de L’escorxador a Madrid.
Una jornada molt interessant… primer de tot  va haver-hi demostracions del sistema d’irrigació transanal en l’adult, trucs i consells per al bon maneig del sistema, hàbits alimentaris en la disfunció intestinal i demostració del sistema d’irrigació en el nen, tot desenvolupat per experts de COLOPLAST i sigui dit de pas, un equip fantàstic.
La jornada es va dividir en diverses etapes, no podríem dir quina va ser més interessant… Solucions per tota mena de pacients, noves tendències en el tractament de la disfunció intestinal, explicacions d’èxit en el tractament, totes elles exposades per professionals de diferents hospitals, especialistes en la matèria i també infermeres,
Amb un final de jornada emotiu, la reproducció d’un vídeo on diversos pacients i usuaris del Peristeen explicaven les experiències amb el sistema. En definitiva, gran èxit de la jornada, amb el convenciment d’haver après moltíssim dels professionals participants en la jornada, i agrair a l’empresa COLOPLAST per la seva invitació.
Moltíssimes gràcies

Amb el Dr. Juan Pedro Hernández i la Dra. Milagros Carrasco

Assistents a la jornada

Maite Carreras i Àngels roca d’ASIA amb la Dra. Milagros Carrasco

Imatge general de la jornada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquí amb Miriam i Ana Alcocer ambdues de COLOPLAST.