PRESENTACIÓ D’UN GRAN LLIBRE

BARCELONA

GENER 2019

 

 

Un tema força difícil per a nosaltres  i que ens afecta molt… El de la incontinència infantil!

Avui gràcies a la Dra. Yolanda Ribas de Lhospital de Terrassa, Coloproctologa i gran amiga d’ASIA,hem tingut l’immens plaer de conèixer i compartir una bona i meravellosa estona amb la Dra. Marta de Diego, cirurgiana infantil de l’Hospital Germans Trias . Badalona.

Ens ha deixat bocabadades la gran diferencia del mon dels adults amb  el món infantil en relació al tema de la incontìnencia fecal… És totalment i infinita diferent, però amb la Dra.de Diego al nostre costat, estem totalment convençudes de començar un molt bon Camí… Immensament il·lusionades.
La Dra. Marta de Diego Suárez ha portat per presentar-nos un llibre escrit per ella mateixa amb el títol “POR QUE MI HIJO SUFRE CON LAS CACAS?”, que el podeu trobar i comprar per mitjançant Amazon… Us el recomanem de tot cor, pensat i escrit íntegrament perquè els infants puguin entendre millor la seva patologia. Insistim, des d’ ASIA el recomanem ferventment.

Tot és el PRINCIPI DEL MOLT que ha de venir. Gràcies Marta i Yolanda

 

Portada del llibre

Relaxació després de la bona feina feta la Dra. Marta de Diego i Àngels Roca també Yolanda Ribas i Maite Carreras