REUNIÓ MOLT PRODUCTIVA amb BIMEDICA

 GENER 2019

Mati acompanyades de la Miriam i Carmen, totes dues integrants de l’empresa BIMEDICA de Molins de Rei… Les dues parts: BIMEDICA i ASIA, estàvem molt Interessades en trobar-nos, ja que BIMEDICA ens pot oferir uns pants que nosaltres incontinents fecals trobem força encertats…I també estan amb moltes ganes de saber com ens va a nosaltres ASIA i si pensem que hi ha quelcom a potenciar, millorar, etc. Hem estat parlant i compartint els diferents sentiments i vivències que afecten als incontinents fecals. També hi ha coincidència en la percepció de la poca empatia de la Seguretat Social envers els menuts incontinents, ja que els pants infantils no estan subvencionats i que és una prioritat aconseguir-ho. En definitiva, moltes i moltes ganes per fer coses i tirar endavant projectes junts i ajudar-nos uns als altres per aconseguir la millor qualitat de vida dels pacients, gràcies a totes dues, Miriam i Carmen per la vostra atenció i acompanyament, el sentiment ha estat de ser a casa.

 

Carmen, Miriam, Maite i la presidenta Àngels Roca