REUNIÓ INTERESSANTÍSSIMA A L’HOSPITAL SANT JOAN DE DEU

BARCELONA

DESEMBRE 2018

Hem començat un nou camí i molt desconegut per nosaltres. Sortim impactades i commogudes, amb les explicacions de la Dra. Elena Muñoz, cirurgiana pediàtrica experta en Cirurgia fetal i neonatal.

Després de trobar a moltes mares buscant ajuda pels seus fills i que nosaltres, no tenien les respostes que elles necessitaven i buscaven, ja que el món infantil, és molt diferent de les persones adultes. Vam tenir la sort de conèixer en una Jornada, a la persona que necessitàvem i que de seguida ens va oferir el seu ajut, la Dra. Elena Muñoz, i com a gran persona que és, ens va obrir les seves portes, i a poc a poc intentarem  entrar en aquesta branca encara més desconeguda de la incontinència.
Tan sols tenim paraules d’agraïment i la seguretat que amb tu al nostre costat, arribarem tota la gent que busca desesperadament solucions per als seus fills..

 

La Dra. Elena Muñoz amb l’Àngels i Maite d’ASIA