1a JORNADA de PACIENTS al CST HOSPITAL de TERRASSA

TERRASSA

DESEMBRE 2018

Aquesta setmana es va dur a terme la primera Jornada de pacients al CST Hospital de Terrassa, va ser un matí genial i ple d’emocions, vam estar compartint les nostres experiències amb els pacients que hi havia, ells es van anar a poc a poc obrint i ens van explicar les causes de les seves incontinències… va ser molt especial, en tot moment vàrem estar acompanyades per la Dra. Iolanda Ribas, amb les seves infermeres donant totes les explicacions i aclarint tots els dubtes que els assistents van plantejar… L’Àngels va explicar el perquè de la nostra associació, que no és altra que treballar per i pel pacient, la nostra prioritat, també es van mostrar productes que tenim al nostre abast per millorar el dia a dia del pacient, en fi… Ja som un mes a família d’ASIA i ara a l’espera de la següent que serà molt aviat.

La Dra. Iolanda Ribas i Àngels roca en les seves intervencions

Vista general de l’auditori