1a JORNADA SOBRE el MANEIG DE LA IF a VALLECAS

MADRID

NOVEMBRE 2018

Hospital Universitari Infanta Leonor

1a jornada sobre el maneig de la incontinència fecal
dirigit a pacients i personal sanitari

Va ser una jornada espectacular, uns sanitaris implicats al 100% i amb ganes de fer moltes coses “les que calguin”, per ajudaren aquesta patologia tan desconeguda per a molts, pacientsemocionats en veure que no estan sols i que tenen en qui recolzar-se.

Amb nosaltres va venir Montserrat Chicote, infermera del Cap Nord de Terrassa, contenta per la rebuda tant per part de l’Hospital com per part dels pacients amb les seves experiències , pacients amb IF, als que va poder ajudar a resoldre molts dels seus dubtes.

Agrair a la Dra. Ruiz de la Hermosa del Servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari Infanta Leonor per la seva gran implicació i organització. No ens queda més que confirmar que la bona feina sempre té la seva compensació

GRÀCIES Alícia

Àngels Roca, Presidenta d’ASIA

Marisol, delegada Madrid

Montse Chicote

Lecu, delegada Madrid

Vista general de l’auditori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de la nova família a Vallecas