1a JORNADA DE PACIENTS I PROFESSIONALS A MÚRCIA

 

 NOVEMBRE 2018

1a Jornada a Múrcia. Dirigida a pacients i professionals en l’Hospital Universitari Reina Sofia, ens va acompanyar la nostra Dra.Arantxa Muñoz, coloproctologa de la Mútua de Terrassa i membre del nostre comitè científic.
Va ser un dia espectacular, coneixen a molts pacients amb els quals tan sols havíem parlat per Telèfon… i per fi els hi vam posar cara, tot plegat, molt emocionant, hem sortit de Múrcia amb la promesa de crear delegació allà, aviat tindrem reunió de pacients i com sempre, ÀSIA hi serà present.
La nostra presidenta Àngels Roca va compartir taula de ponents amb la Dra. Arantxa Muñoz cirurgiana colorectal, Antonio Albarracin, cap de servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu del Reina Sofia, Andrea David Dr. d’atenció primària del Reina Sofia, M.José López rehabilitadora a l’Hospital Santa Lucia de Cartagena, Elena Gil cirurgiana colorectal Hospital Clínic Virgen de la Arrixaca i el Dr. Víctor Soria Cirurgià colorectal Hospital Universitari Morales Meseguer.

 

 

 

LA PRESIDENTA D’ASIA EN LA SEVA EXPOSICIÓ

LA TAULA DE PONENTS

LA Dra. MUÑOZ EN LA SEVA INTERVENCIÓ DAVANT EL NOMBRÓS AUDITORI

 

 

 

 

 

 

 

FOTO DE FAMÍLIA DELS PONENTS