3ª MARXA TRAIL SOLIDÀRIA DE CERVIÀ DE TER

Èxit total, al voltant de 500 participants!

14 novembre 2018

El passat 11 de novembre vam celebrar la 3ª Marxa Trail Solidària a Cervià de Ter per informar i sensibilitzar sobre la incontinència anal.

Hi va haver una gran afluència de participants petits i grans, al voltant de 480. El temps ens va acompanyar, al coincidir amb lestiuet de Sant Martí. Vam passar un dia fantàstic, amb gran alegria i amb una gran mostra de solidaritat. Tot el poble de Cervià de Ter s’hi va evocar per a què tot sortís bé.

Un grup de joves del poble voluntaris, van preparar i marcar les tres rutes possibles: 6km, 12km i 21 km. Ells van estar en tot moment pendent dels corredors i de que tot quedés net i polit. Mentre tothom era fent la marxa, un grup de voluntàries/ris escalfaven un caldo autèntic i preparaven els entrepans de botifarra per ajudar a la seva recuperació.

Podeu consultar la classificació a: http://www.curses.cat/marxatrailcervia2018/classifica.php

Felicitats a tots els guanyadors!

Gràcies a l’Ajuntament de Cervià de Ter, Proveïments d’aigua S.A., Queviures Ca la Pili, Fleca Jep Bosch, Forma instal·lacions (lluís Barrera), Oil Cervià, Mas Borrell, Carns Rigol, Nonell, Palematic, Esbelt, Indústries Ramon Soler, Consell Comarcal, Diputació de Girona, als estudiants de fisoterapia de EUSES i a tot els voluntaris i els participants.

Ens veiem l’any vinent a la 4ª Marxa Trail Solidària!