CURS D’ACTUALITZACIÓ EN PATOLOGIA PROCTOLÒGICA

Millorar la formació i informació dels professionals assistencials d’Atenció Primària.

26 octubre 2018

El dia 23 d’octubre, la nostra presidenta, Àngels Roca, va ser convidada pel Sr. José Luís Villanueva, cap de Servei de la Subdirección General de Información y Atención al paciente, per presentar l’entitat en el Curs d’Actualització en Patologia proctològica.

El curs va ser dirigit a metges d’Atenció Primària amb l’objectiu de millorar la formació i informació dels professionals assistencials d’Atenció Primària en l’àrea de la coloproctologia, ostomies i ferides complexes.

El curs va ser impartit pel Dr. José Marijuán, cap de la Secció de Cirurgía de la Unidad de Coloproctología del Hospital Universitario la Pazde Madrid i el seu equip la Dra. Silvia Gómez, la Dra.Isabel Pascual, la Dra.Inés Rubio, el Dr.Mariano Álvarez, Colom de la Quintana, infermera estomaterapeuta i Sergio Torres, infermer de la consulta de cirurgia.

Els assistents van comentar que havia estat una formació molt clara i pràctica i que els ponents van transmetre molta sensibilitat i empatia cap als pacients afectats per aquestes patologies com els que pateixen d’incontinència fecal, ostomies o de ferides proctológicas complexes.

Gràcies a tots per ajudar-nos a informar i sensibilitzar sobre aquesta patologia tant invalidant.