UNA GRAN OPORTUNITAT!

XXIV Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i XVII Jornada d’Infermeria de Cirurgia.

19  Octubre 2018

El passat 19 d’octubre ASIA va ser present a la XXIV Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i XVII Jornada d’Infermeria de Cirurgia.

Una jornada on es van incloure els avenços de cirurgia més Recents, Bàsicament lligats a la tecnologia. Es crearón Espais de diàleg gràcies la as aportacions dels Cirurgians i les infermeres de Els nostres hospitals per posar al dia Alguns dels aspectes quirúrgics més habituals, però que siguin evolucionant.

ASIA va muntar un estand des d’on l’Àngels Roca i la Maite Carreras, van estar informant i contactant amb cirurgians i infermers/es de tot el territori.

L’objectiu va ser seguir lluitant per a què la incontinència fecal deixi de ser tabú, acabar amb el sentiment de vergonya dels afectats a parlar-ne i a que els professionals sanitaris en preguntin sense embuts.

Agraïm el suport al cap de l’ Unitat de cirurgia digestiva en Josep Rius Macias, Cap de Cirurgia  de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell  i organitzador d’aquest esdeveniment junt amb la Mirian Algarra, Directora D’Infermeria del mateix centre.

Moltes gràcies!