Medalla internacional de les belles arts a Luz Casal

Madrid

2018

Les nostres companyes de la delegació de l’Associació Incontinència Anal ÀSIA a Madrid, Marisol i Marisa han estat presents en el lliurament que s’ha fet efectiva a la cantant Luz Casal que l’ha rebut el dimarts 25 de juliol de la medalla Internacional de les Belles arts de la Comunitat de Madrid, en reconeixement al mèrit a figures i institucions de rellevància internacional en el camp de la cultura. En un acte que ha tingut lloc a la Real Casa de Correos, la intèrpret ha agraït aquesta distinció, que ha definit com “un regal a totes les vicissituds de la vida”.

El Conseller de Cultura, Turisme i Esport, Jaime de los Santos, ha assenyalat que es lliura la Medalla a la cantant per ser “peça fonamental en la cultura espanyola i de l’ideari col·lectiu”. Afegint: “Vull agrair-li tot el que ha contribuït amb la seva veu i la seva manera d’expressar-se al fet que tots siguem millors persones”. De la mateixa manera, el conseller ha definit a la cantant com una persona “incommensurable i imprescindible”.

El conseller de cultura de la Comunidad de Madrid, Jaime de los Santos, i la nostra companya Marisol

Luz Casal amb Marisol

les companyes de Madrid, Marisa i Marisol