DARRERE REUNIÓ de PACIENTS a LA PAZ de MADRID

MADRID

JUNY 2018

 

Jornada de pacients a l’Hospital universitari La Paz de Madrid.
Hem tingut el fet de plaure dels nostres companys de Coloplast que ens han vingut fer una demostració del Peristin (irrigador), el quin és de gran ajuda per a molts pacients amb IF, gràcies Coloplast.

La presidenta d’ASIA, Àngels Roca ha donat pas a la presentació a les pacients noves al fet de compartir els seus problemes i inquietuds, sempre recolzades per les nostres molt volgudes Dres. Isabel PascualInes Rubio i el Dr. Marijuan els quals han donat respostes a les diverses preguntes dels pacients

Ens hem acomiadat fins al Setembre amb una festa sorpresa preparada per les nostres companyes i pacients Elena i Marisol… fantàstica!!!, els pacients que han arribat plorant, han marxat rient i esperant la pròxima reunió

Bones vacances pacients i amics/as, us estimem d’allò mes.

 

I abans d’acabar volem deixar constància de la gran il·lusió i alegria que ha estat poder veure la felicitat de la mare d’en Mauro, un pacient infantil, que ens ha fet plorar el que ningú sap amb la seva història… et volem Eva Maria, molta força!!!

 

Pacients i amics juntament amb doctors de LA PAZ

En Mauro i la seva mare Eva Maria