2ª Jornada de pacients

jornada al Col.legi Farmaceutic de Ciudad Real

Abril 2018

Ciudad Real

col·legi Farmacèutic Ciutat Real

El proppassat 17 d’aquest mes d’abril, el Sr. Francisco José Esquerre president del Col·legi Farmacèutic de Ciudad Real, ens va oferir l’oportunitat de poder fer un taller de formació sobre el maneig de la incontinència fecal a la seva seu i dins del seu congrés.
El programa estava dirigit a les farmàcies que com sabeu, pensem que són molt si no les més properes al pacient i poden ajudar d’allò més, principalment als no diagnosticats i per tant no tractats i que la gran majoria pensen que no tenen cap solució i realment s’ho passen molt malament i patint en silenci i resignació total i absoluta.

La presidenta d’ASIA, Àngels Roca, va explicar i exposar la missió de l’associació, la qual com bé sabeu és l’ajut, acompanyament i la millora de la qualitat de vida dels pacients, les úniques raons i les més primordials que ens mouen en la nostra tasca, perquè per pròpia experiència, som conscients i entenem el que es pot passar abans d’arribar a mans d’un especialista, ser diagnosticat i tractat, també va exposar i ensenyar el funcionament dels productes que ajuden a millorar la qualitat de vida del dia a dia.
Orgulloses, agraïdes i satisfetes per estar acompanyades per professionals de la farmàcia i poder explicar de la incontinència si te solucions.
També ens van estar presents els doctors  Jose L. Marijuan (cap de secció de la unitat de coloproctologia i cirurgia de l’hospital universitari LA PAZ de Madrid), així com de la Dra. Ines Rubio (Unitat de coloproctologia general de l’hospital LA PAZ de Madrid).

Les conclusions… La vocal del col·legi Farmacèutic de Ciudad Real Dra. Marta Arteta va agrair, la nostra participació al costat de tots els assistents fen especial menció en l’interessant que varen trobar el curs donat el desconeixement que sobre aquesta patologia tenien, proposant que tornéssim per fer una altra formació amb mes farmacèutic de la mateixa ciutat com de pobles propers a Ciudad Real.
Es va fer el lliurament dels cartells informatius de la incontinència, no estàs sol, consulta al teu metge, tens solució, nosaltres t’ajudem…
De ben segur quer hi tornarem, ja que ens han fet pales el seu interès en la patologia i que tenen moltes ganes de compartir les nostres experiències donar-les a conèixer arreu de la seva àrea d’influència.
Gracies amics.

M.Carreras, Dr. Marijuan, A. Roca, Dr. Rubio, Dra. Arteta, Sr. A. Ortega

Dra. Arteta, Dra. Rubio, Dr. Marijuan, A. Roca

Francisco J. Izquierdo president col. farmaceutic C. Real, A.Roca, M. Carreras i L. Sole d’ASIA

Àngels Roca, presidenta ASIA