JOIES SOLIDARIES QUE AMAGUEN UNA HISTÒRIA DE SUPERACIÓ

2018

Maat Bijoux és molt més que una marca, és molt més que les boniques peces que poden veure’s a la seva pàgina web. Darrere d’aquest nom s’amaga una història humana profunda, la de la seva creadora, una història plena d’instants d’impotència, però també de moments de lluita i superació. Les hàbils mans que treballen aquestes peces solidàries han aconseguit recaptar uns fons que fan somriure a investigadors, metges i pacients.

L’aventura de Maat Bijoux va començar en 2015, quan la seva creadora, Vanessa Viola, va decidir fer un gir complet a la seva vida i emprendre una nova etapa professional, motivada, sobretot, per la seva malaltia de Colitis Ulcerosa.

A Vanessa li van diagnosticar aquesta malaltia l’any 2006 i, després de superar molts brots i dificultats, a la fi del 2015 va haver de ser operada en 3 ocasions, realitzant-li una colectomia total i un reservori ileonal.

Aquesta malaltia li ha fet aprendre a viure de forma diferent i a veure les coses des d’una altra perspectiva. Vanessa mira amb optimisme el futur i gaudeix de cada instant, gràcies a una força interior Infinita que li impulsa cap endavant. Aquesta força infinita és la que plasma en les seves precioses creacions, totes elles solidàries, i especialment en una polsera que porta aquest nom “Força Infinita”, i que, amb les seves vendes, anima i ajuda a recaptar fons per a aquelles persones que pateixen la malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa.

 

Nos Apoyan