Setmana atapeïda la que ens espera!!!

ABRIL

2018

Del propvinent 16 al 20 d’aquest mes d’abril, l’agenda d’actes d’ASIA es força intensa:

Comencem viatjant el dilluns cap a Madrid des de on i a primera hora del dimarts 17 anar a Ciudad Real i començar amb una jornada sobre incontinència fecal al Col·legi Oficial Farmacèutic de Ciudad Real, on tindrem l’oportunitat de donar a conèixer ASIA i totes les seves activitats.
Continuarem el dimecres 18 amb una altra trobada de pacients i familiars a l’hospital LA PAZ de Madrid i de 10 del matí a 1 del migdia compartir inquietuds acompanyades de la dra. Isabel Pascual i Ines Rubio.
I per acabar de rematar la setmana… el 19 i 20 dijous i divendres toca Còrdova on tindrem, presencia i protagonisme al VI CONGRÉS DE MALALTS CRÓNICS DE SEMERGEN, en el qual a banda de poder donar informació tindrem un taller per a familiars i pacients donant pautes i ajut per la millora de la qualitat de vida malgrat al incontinència fecal.

Així doncs quan tornem del “tour” us informarem de tots els ets i uts que hagi donat de si la setmana.