Reunió a l’hospital LA PAZ 

MADRID

FEBRER 2018

En la reunió a l’hospital la PAZ Madrid, varem estar acompanyades del Dr. Marijuan, la Dra. Isabel Pascual i la Dr. Ines Rubio, amb la col·laboració de les infermeres en un projecte comú de la Incontinència Anal.

També va venir la nostra amiga Elena de MEDTRONIC que com sempre que som per Madrid ens dóna el seu suport

Aquesta reunió de pacients va ser totalment informativa de productes i sistemes per la millora de la vida de les persones amb incontinència.

L’objectiu també va ser la de trobar voluntaris a fi de començar a posar en marxa la delegació d’ASIA a Madrid. I gràcies a les ganes i marxa que tenen els pacients a Madrid el projecte segueix endavant, gràcies companys i companyes de tribulacions.

Ens tornem a trobar el propvinent 7 de març amb tots els deures fets.