3a Jornada de l’Associació per a la Incontinència Anal, ASIA 2017

 

 

 

El dimecres 13 de desembre i a les cinc de la tarda, va començar la nostra tercera jornada de l’associació, estem més que contentes, ja que després de treballar dies i dies per tal de que tot sortís bé  al final… OBJECTIU ACONSEGUIT

L’acte va estar moderat per el periodista Antoni Bassas, que com a gran professional que és, va saber treure tot el suc als intervinents en totes i cadascuna de taules de debat que es varen produir i fer emocionar a tots els presents, tant pacients com convidats i professionals.

Vàrem estar acompanyats de grans persones que van voler compartir amb tots nosaltres aquest dia ten especial per ASIA: el Dr. Julio Castillo cirurgia colorectal de L’hospital universitari Marques de Valdecillas, el Dr. Masvidal cirurgia colorectal de l’hospital d’Olot i com no, els nostres imprescindibles la Dra. Aranxa Muñoz cirurgiana colorectal i el Dr. Navarro cirurgia colorectal. Però també un punt de tristor, ja que cada any ens ha acompanyat la Dra. Iolanda Ribes, I enguany  per motius d’agenda no ha pogut estar amb nosaltres compartint la jornada, però com sempre ha participat en l’organització ajudant en tot el que fos fins al darrer minut, gracies Iolanda.

També varen estar amb nosaltres Cèlia Garcia Infermera del CST i tresorera D’AIFICC així com Montse Chicote infermera del CAP nord.

En aquesta jornada hem volgut donar protagonisme als pacients compartint experiències i vivències amb Chelo Ortala arribada de Zaragoza i Marta Vinyals que varen relatar el seu cas que evidentment és molt particular i íntim, pero tot i aixi no deixa de tenir paral·lelisme i coincidències amb molts d’altres pacients.

Amb la satisfacció d’haver aconseguit els objectius marcats per l’associació, des de ja mateix, ens posem a treballar per donar contingut a la jornada d’aquest 2018

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i escalf, de la nostra part tornem a entomar el compromís de continuar treballat per aconseguir que més aviat que tard, aquesta patologia deixi de ser SORDA CEGA I MUDA.

Aquí teniu algunes imatges de la jornada.