FITA ASSOLIDA… ÈXIT DE LA 2a CURSA SOLIDÀRIA

Cervià deTer GIRONA

NOVEMBRE 2017

 

El diumenge 26 de novembre a Cervià de Ter va ser un gran dia.

II MARXA TRAIL Solidària en favor de l’Associació Incontinència anal Àsia.
6 km 12 km i per als més valents 21 km
va estar quelcom fantàstic, amb la complicitat de les empreses col·laboradores que varen patrocinar i aportar recursos per a la consecució i portar a bon terme la cursa: PAPELMATICESBELT, RAMON SOLER. CERVIÀ OILPRODAISA, Aigües SANT ANIOL, FLECA JEP, E. BOSCH, ESPORTS PARRA, queviures PILI, queviures NONELL, carns DAMIÀ, AJUNTAMENT de CERVIÀ de TER, CONSELL COMARCAL DEL GIRONES.

Tanmateix i sense dir NOMS, Per no deixar-nos a ningu, ja que van SER Tants i tants ELS VOLUNTARIS I /AS QUE ENS VAN AJUDAR, GENT jove i gran DEL POBLE I també DE FORA, eternament agraïts a tots ells i elles Encantats I SUPER CONTENTS… GRACIESSSSSS, L’ANY VINENT si voleu, hi tornarem.

La novetat d’enguany va ser que de L’escola EUSES ALUMNI, Escola Universitària de la Salut I L’esport de Girona, van venir uns/unes alumnes que quan arribaven els participa’ns en qualsevol de les tres distàncies, i mes amb la trenca cames que aquest any tenia el recorregut de 12 i 21 km… els físios els deixaven com nous.

Un moment, molt emotiu i especial va ser el del lliurament d’una placa a la família de l’Iñaki. Amic i meravellosa persona que ens va deixar no fa massa, i que per nosaltres son una part d’aquesta gran família que és ASIA … Us estimem

text de la placa

HI ha Persones al món que desprenen llum.
Una llum tan forta i brillat que ningú pot apagar.
La teva llum serà la nostra guia.
Lluitador, positiu, optimista, generós i tendre
Sempre et portarem al cor i seràs part d’aquesta família. ASIA

aquí teniu un recull de moments d’aquest gran diumenge