ASIA I ESTEL-FARMA, signen un conveni de col·laboració

Barcelona

juny 2017

Varem signar un conveni de col·laboració, ja que tenim la gran sort que el representant d’aquesta empresa en Dani té un objectiu, que és arribar lluny igual que nosaltres i creiem que junts ho podem fer.

És una empresa familiar, que es va fundar l’any 2000 i actualment esta treballant amb farmàcies, parafarmàcies i majoristes del sector. Ell amb els seus productes, “que molt aviat estaran penjats a la nostra web”. Bon producte i de qualitat per millorar els pacients amb incontinència fecal.
Productes coneguts per tothom, i que es poden trobar a totes les farmàcies i parafarmàcies: Metilcel·lulosa, metilcel·lulosa amb Trisilicato, metilcel·lulosa amb caolí, i molts altres naturals com l’oli de coco, sabó de sofre per la pell grassa….

ASIA I ESTEL-FARMA ENS COMPROMETEN A COL.LABORAR AMB
cursos, jornades… amb tot allò que puguem sensibilitzar als pacients.

Us deixem el seu contacte, no dubteu  consultar.li el que faci falta
Particulars: shop@estelfarma.com
EMPRESAS: info@estelfarma.com

ESTEL-FARMA SL La França Xica, 31 BARCELONA 08004
www.estelfarma.com

No dubteu amb demanar per en Dani, segur que quedeu contents i us pot aconsellar, depenen del que necessiteu, el que és millor!!!!