ASIA a l’HOSPITAL LA PAZ Madrid

Madrid

21/06/2017

Hospital la PAZ

Avui hem tingut la nostra primera reunió de pacients a l’Hospital la Paz de Madrid, molt contentes, en trobar-nos recolzades i acompanyades pels Dr. Marijuan, la Dra. Pascual i Dra. Rubio. Tots ells Coloproctolegs del mateix centre, ens van fer sentir com a casa i ens han animat i obert les portes del seu centre perquè passat l’estiu puguem seguir amb les reunions d’ajudes al pacient, siguin del seu hospital o no, ( ells també el pacient és el primer)
Gratament sorpreses doncs van venir bastants pacients, alguns d’ells acompanyats dels seus familiars (això ens alegra molt), ja que és molt important per a ells saber que no estan sols.

La nostra presidenta Àngels Roca va explicar perquè existeix ÀSIA, com es va crear i per què.
També va remarcar, la importància que té poder reduir llistes d’espera amb preguntes i dubtes que podem solucionar nosaltres.
També emfatitzo en perquè l’interessant de les reunions i les pautes que seguim en altres centres hospitalaris dels quals col·laborem:

– Que sàpiguen que no estan sols què som molts amb la seva mateixa patologia

– Compartim inquietuds mútues i intentem ajudar-nos uns a uns altres

– Informem com millorar els seus hàbits del dia a dia

– Que participin aportant idees

– Implicar les famílies, ja que és molt important que sàpiguen com ens sentim

-Anem donant tota la informació de la qual ens fem ressò, per a la millora del nostre dia a dia: bolquers, taps anals, vestits de bany….

Els animem perquè surtin voluntaris i que ens ajudin a recórrer el camí d’ÀSIA en la Comunitat de Madrid… i creiem que aconseguirem l’objectiu, gràcies a tots
El que els vam voler transmetre, és que el pacient encara no tractat, arriba a les nostres mans sense solucions, plorant, deprimits, sense ganes de viure… i la nostra missió és ajudar-los, animar-los, i recórrer el camí junts buscant una solució ràpida… perquè existeix!!!

LA INCONTINÈNCIA FECAL SOLUCIÓ.

Us deixem una foto, no estaven tots, perquè alguns van haver de marxar abans, una llàstima