QupApp, una nova aplicació mòbil per portar el registre de la activitat intestinal.

Terrassa

11 abril 2017

Mantenir un registre de l’activitat intestinal és bàsic per a controlar l’evolució de la incontinència i l’eficàcia del tractament que s’està seguint. Aquest senzill diari ajuda a visualitzar fàcilment les dades i mostrar la teva evolució als professionals que et portin.

Aquesta app ha sigut desenvolupada per My-qup Medical amb la col·laboració d’ASIA. My-qup Medical és una petita empresa situada a Barcelona amb la que col·laborem des dels seus inicis. Es centra en desenvolupar solucions per facilitar la vida de les persones amb incontinència fecal. Si vols saber més sobre elles, aquesta és la seva web: www.my-qup.com

Pots trobar l’aplicació a Google Play, només cal que et registris amb un correu electronic.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myqup.app&hl=es

No et preocupis per la privacitat ja que les teves dades es guardaran en el teu dispositiu.