1ª Jornada del maneig de la incontinència fecal

Madrid

6 abril 2017

El Proper dilluns dia 24 d’abril de 10-13h es farà la 1a Jornada de maneig de la incontinència fecal a l’Hospital Universitari La Paz de Madrid.

La Jornada va dirigida a personal d’Atenció Primària i pacients. Conèixer l’epidemiologia, diagnòstic i tractament de la incontinència fecal i la perspectiva del Pacient en com viure amb aquest trastorn que tant estigmatitza i limita a les persones que el pateixen.

La Jornada ha estat organitzada pels Dr. José Luis Marijuan, la Dra. Isabel Pascual i la Dra. Inés Rubio del Servei de Cirurgia general i de l’aparell digestiu de l’Hospital Universitari La Paz juntament amb ÀSIA i amb la col·laboració de l’empresa Medtronic.

Volem animar-vos a participar d’aquest gran i important esdeveniment que, de ben segur, ajudarà a que aquest problema es conegui una mica més i també animarà els Pacients a que ho expressin.

Ens veiem a Madrid, no hi falteu!