ASIA i PAPELMATIC signen un conveni de col·laboració

Barcelona

3 febrer 2017

El passat divendres 3 de febrer Papelmatic i l’Associació ASIA vam signar un conveni de col·laboració mútua.

En el marc del conveni signat, Papelmatic es compromet a col•laborar en la difusió i sensibilització de la incontinència fecal i a millorar i adequar els seus productes per tal d’augmentar la confiança de les persones que presenten aquesta simptomatologia que invalida enormement. Així s’estableixen les següents línies d’actuació:

  • Col·laboració en la sensibilització i coneixement de la incontinència anal per tal de millorar la detecció i tractament de totes les persones que pateixen aquest símptoma a fi de millorar la seva qualitat de vida.
  • Participació en fires, cursos, jornades, congressos i altres esdeveniments, segons disponibilitat, organitzats per ASIA. Si la presència de Papelmatic no és possible aquesta cedirà un mostrari per poder presentar als assistents.
  • Oferir, als socis d’ASIA, cupons de descompte en la compra on-line.
  • Aportacions econòmiques, en mesura de lo possible, per ajudar en el desenvolupament de la missió d’ASIA.
  • ASIA es compromet a ajudar a Papelmatic en el disseny de nous productes

Amb aquest acord volem deixar constància de l’interès de ambdues parts en mantenir una col•laboració que comporti una millora de la qualitat de vida de totes aquelles persones que pateixen incontinència fecal i de les que les envolten.