Un dia molt emocionant per ASIA!

Cervià de Ter

18 de novembre 2016El passat 12 de novembre vam celebrar la I Marxa solidària a Cervià de Ter per la Incontinència Anal.

Hi va haver una gran afluència de participants petits i grans. El temps ens va acompanyar, no va fer molt de fred i un sol tímid ens escalfava.

Vam passar un dia fantàstic, amb gran alegria i amb una gran mostra de solidaritat.

Tot el poble de Cervià de Ter s’hi va evocar per a que tot sortís bé.

Un grup de joves del poble voluntaris, liderat per en Roger Salanova, van preparar i marcar les dues rutes possibles, una de 6km i l’altre de 12km. Ells van estar en tot moment pendent dels corredors i de que tot quedés net i polit. Mentre tothom era fent la marxa, els més grans escalfaven un caldo calentor fet per la Mª Teresa Albertí i preparaven els entrepans de botifarra i les aletes de pollastre. Després es va fer una gran rifa amb molts de regals. Tot amenitzat pel grup Generació 3.

Classificació:

1r Miquel García

2n Raquel Bosch

3r David Sans

Categoria infantil: Aniol Feliu

Felicitats a tots els guanyadors!

Gràcies a l’Ajuntament de Cervià de Ter, Proveïments d’aigua S.A., Impressions Alim, Coca-cola, Joan Vicens, Centre Cenit, Bikilia, Queviures Ca la Pili, Fleca Jep, Generació 3, Farmàcia de la Mª Àngesl, la Dra. Dolors Massó, Cervià Oil S.L., Sebastià Español, Ateneu de Sant Martí de Tous, Restaurant Can Manolo, Centre d’estètica essències i a tot els voluntaris, als participant i als socis d’ASIA.

Ens veiem l’any vinent a la 2ª Marxa Solidària per la Incontinència Anal!

baixadaentrega-premis